Gulasz z zielonego Chile to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 79g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.76 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, skórki cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Gulasz Z Zielonego Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trim nadmiar tłuszczu z jagnięciny; pokroić jagnięcinę w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
2
Ugotować i wymieszać jagnięcinę, cebulę i czosnek w oleju w holenderskim piekarniku, aż jagnięcina nie będzie już różowy; odcedzić.