Gulasz z włoskiej kiełbasy i pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i gulaszu z pieprzem. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 43g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka papryki, parmezanu, kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Włoską, Gulasz Z Kiełbasą Włoską, oraz Gulasz Z Kiełbasą Włoską.
Instrukcje
W 6-quart holenderski piekarnik, gotować i wymieszać kiełbasę i paprykę na średnim ogniu około 8 minut lub aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać z pomidorami i bazylią; przykryć i dusić 10 protokół.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Na ugotowanym makaronie podawać kiełbasę i paprykę, na wierzchu ser.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico]()
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.