Gulasz z wędzonej papryki do wolnowaru

Gulasz z wędzonej papryki do wolnowaru
Gulasz z wędzonej papryki do wolnowaru to wschodnioeuropejski przepis na 8 osób. Jedna porcja zawiera 483 kalorie , 45 g białka i 18 g tłuszczu . Za 2,21 USD za porcję przepis ten pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup wodę, czosnek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Kilku osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 91% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Zupa krem z grzybów z wędzoną papryką i brązowym ryżem , Gulasz z jarmużu i ciecierzycy z kminem, wędzoną papryką i limonką i Gulasz austriacki .

Instrukcje

1
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Smaż i mieszaj cebulę, aż zmięknie i zacznie brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj czosnek i smaż przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Przenieś mieszankę do wolnowaru. Przykryj i ustaw wolnowar na Low.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wymieszaj paprykę, sól i pieprz w dużej misce. Wrzuć kostki mięsa do mieszanki paprykowej, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozgrzej jedną łyżkę oleju na patelni na średnio-wysokim ogniu. Włóż jedną trzecią kostek wołowiny na patelnię i smaż, aż ładnie się zrumienią ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć do wolnowaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
7
Wlej 2 łyżki wody na patelnię i zeskrob zrumienione kawałki z patelni; wlej płyn do wolnowaru. Zapobiega to przypaleniu papryki podczas rumienienia kolejnych partii wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj kolejną łyżkę oliwy do patelni i smaż kolejną partię w ten sam sposób; powtórz czynność przy trzeciej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wymieszaj koncentrat pomidorowy i resztę wody w wolnowarze; przykryj. Gotuj na wysokim poziomie przez 4 do 5 godzin (lub na niskim poziomie przez 6 do 9 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
10
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadź do wrzenia na dużym ogniu. Dodaj makaron jajeczny i gotuj bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, ale będzie nadal jędrny, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Odpływ.
12
Podawaj gulasz z makaronem z dodatkiem kwaśnej śmietany i gałązki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn