Gulasz z wołowiną i kapustą
Gulasz z wołowiną i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 291 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 364 fanów. Jeśli masz seler, kapustę, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz Z Kapusty Wołowej, Gulasz z wołowiną i kapustą, oraz Gulasz z wołowiną i kapustą.
Instrukcje
Gotować i mieszać gulasz mięso w dużym rondlu lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż rumiane ze wszystkich stron, 10 do 15 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Bulion wołowy wymieszać z bulionem wołowym w misce, aż się rozpuści; wlać mięso gulaszowe.
Dodać cebulę, czarny pieprz, i liść laurowy; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso duszone jest bardzo delikatne, co najmniej 2 godziny.
Dodaj ziemniaki, kapusta, seler, i marchew; przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, 30 do 45 Więcej minut.
Wymieszać sos pomidorowy i sól do gulaszu; dusić, odkryte, aż sos pomidorowy jest w pełni włączone i smaki mają mieszane, 15 do 20 minut.