Gulasz z wołowiną i boczkiem

Gulasz z wołowiną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z wołowiną i boczkiem. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mielony pieprz, marchew, nierafinowaną sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć nierafinowaną sól morską, można śledzić to danie główne z Krem Kokosowy jako deser. 1717 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Farmhouse Gulasz Jagnięcy Z Warzywami, Gulasz Wołowy Z Bekonem I Chili, oraz Gulasz z pieczarkami, wołowiną i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem.Roztopić masło w garnku z grubym dnem i wrzucić boczek. Pozostawić do renderowania jego tłuszczu i brązowy trochę w maśle, a następnie wrzucić wołowinę i brązowy z każdej strony o 3 protokół.Wymieszać z warzywami, bulionem i winem. Zagotować na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 4 do 5 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjmij mięso z garnka i rozdrobnij je nożem i widelcem. Wróć rozdrobnione mięso do garnka i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Zdejmij pokrywę garnka i pozwól mu gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o 1/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Posypać świeżym tymiankiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn