Gulasz z wołowiny i dyni
Gulasz z wołowiny i dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 67g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.01 za porcję. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino marsala, mąkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Dyni, Gulasz z wołowiny i dyni w powolnej kuchence-odżywianie mojej rodziny, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, rozmaryn, i tymianek i saute, aż cebula będą miękkie, o 2 protokół. Wrzucić kostki wołowiny w soli i pieprzu i mąki. Podgrzej ciepło do med-high I dodaj wołowinę do garnka. Gotować, aż wołowina jest rumiane i złoty na brzegach, o 5 protokół.
Dodaj wino Marsala. Używając drewnianej łyżki, delikatnie wymieszaj wszystkie brązowe kawałki z dna patelni.
Dodać dyni i suszone pomidory i mieszać do połączenia.
Dodaj tyle bulionu wołowego, aby po prostu przykryć wołowinę i squash. Doprowadzić gulasz do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 godzinę. Gulasz doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać posiekaną natką pietruszki.
Podawać z chrupiącym chlebem obok.