Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia

Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia
Gulasz wołowy, fasolowy i jęczmienny wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oregano, kapusty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj duży garnek lub holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Umieścić na średnim ogniu i gotować wołowinę do brązowego. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać sól, pieprz i czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać bulion wołowy, wodę i pomidory. Wymieszaj ziemniaki, marchew, kapustę, jęczmień i fasolę. Doprawiamy oregano, bazylią, rozmarynem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn