Gulasz z wieprzowiny, białej fasoli i jarmużu to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 759 kalorii, 46g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Gotowanie z Michelle ma 8 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, wino, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gulasz Z Białej Fasoli I Jarmużu, Gulasz z kapusty i białej fasoli, oraz Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać wieprzowinę i gotować, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
3
Dodaj paprykę i cayenne i nadal gotować, mieszając, przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej Wody
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż będzie lekko miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj wino do patelni deglaze, bulion, pomidory i jarmuż, mieszając, aż jarmuż zacznie mięknąć na tyle, że może być zanurzony w płynie do gotowania. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Jarmuż
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać fasolę i dusić jeszcze kilka minut, aby ogrzać. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
7
Podawać posypane odrobiną parmezanu w razie potrzeby.Facebook
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Twitter
9
Google
10
Pinterest
11
Kieszonka
12
Email3 Komentarze Komentarze Feed
13
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni