Gulasz z wędzonej kiełbasy, kurczaka i krewetek
Wędzona kiełbasa, kurczak i krewetki gulasz jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 453 kalorie, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kremu knudsen, ryż, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Wędzony Gulasz Z Kiełbasą I Fasolą, Gulasz z krewetkami i kiełbasą, oraz Gulasz z krewetkami i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczak gotować w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Zdjąć z patelni; odstawić.
Rozgrzać sos w tej samej patelni.
Dodać cebulę i paprykę; gotować 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodaj kurczaka, kiełbasę, pomidory, bulion i zmieloną czerwoną paprykę; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 30 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Wymieszać krewetki; gotować 5 min. albo dopóki krewetki nie będą gotowe. Łyżka ryżu; top z kwaśną śmietaną i kolendrą.