Gulasz z szynki i soczewicy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 229 kalorii, 20g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, szynkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gulasz z soczewicy i makaronu, Wolnoopalacz gulasz z soczewicy z kiełbasą, oraz Powolna Kuchenka Gulasz Z Kalafiora Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 5-do 6-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.