Gulasz z soczewicy z szynką i zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,86 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, szynkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gulasz z soczewicy z zimowymi warzywami i zielenią musztardową, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Zupa Curry Z Soczewicy I Zieleni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj bulion, soczewicę, marchew i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Soczewica
Marchew
Bulion
4
Dodać chard szwajcarski, ziemniaki, i szynka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać z pomidorami, bazylią, tymiankiem i pieprzem; dusić 10 minut. Odrzuć liście laurowe.