Gulasz Z Soczewicy Argentyńskiej

Gulasz Z Soczewicy Argentyńskiej
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Argentyński gulasz z soczewicy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka grochu, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz z dyni po argentyńsku z serem farmerskim, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Gulasz Z Soczewicy.

Instrukcje

1
Włożyć soczewicę i wodę do dużego garnka i wymieszać z bulionem warzywnym. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wymieszać pomidory, cebula, marchew, jabłko, groszek, czosnek, oliwa z oliwek, sos barbeque, i papryka do garnka. Nadal gotować na wolnym ogniu 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn