Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Argentyński gulasz z soczewicy może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka grochu, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz z dyni po argentyńsku z serem farmerskim, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Gulasz Z Soczewicy.
Instrukcje
1
Włożyć soczewicę i wodę do dużego garnka i wymieszać z bulionem warzywnym. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Soczewica
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Wymieszać pomidory, cebula, marchew, jabłko, groszek, czosnek, oliwa z oliwek, sos barbeque, i papryka do garnka. Nadal gotować na wolnym ogniu 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki