Gulasz z skorupiaków z Chorizo i Rouille

Gulasz z skorupiaków z Chorizo i Rouille
Gulasz ze skorupiaków z Chorizo i Rouille może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.14 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, utwardzone chorizo, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz z ciecierzycy i karczocha z Rouille, Letni gulasz rybny z rouille, oraz Wiosenny Gulasz Z Skorupiaków.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać chorizo i gotować, często mieszając, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
3
Usunąć
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
5
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
6
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać wino i mielony czosnek, doprowadzić do duszenia, i gotować, aż zmniejszyła się do około 1/4 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać gotowane chorizo, sok z małży, pomidory, tymianek i 1 łyżeczkę soli. Przykryć, doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i niech gotować przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
W międzyczasie Wytnij 3-calowy kawałek z bagietki i usuń skórkę. Trzymaj ten chleb pod bieżącą wodą, aby zmiękczyć; ściśnij, aby usunąć wodę. Włóż ten chleb do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Dodać majonez, czerwona papryka, cayenne, i pozostały czosnek i 1/2 łyżeczki soli i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Zapal brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
12
Pokrój pozostałą bagietkę na 1/4-calowe plastry i piecz chleb z obu stron, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
13
Dodaj Skorupiaki do gulaszu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, w którym czasie powinny być po prostu zrobione. Wymieszać w 1/2 szklanki rouille i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
SkorupiakiSkorupiaki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
14
Podawać z pozostałymi rouille i crotes.
15
Rekomendacja wina: bogaty, ziemisty ross Prowansji szczególnie dobrze komponuje się z gulaszami ze skorupiaków. Poszukaj wina z gminy Bandol, zwłaszcza z Wielkiej Domaines Ott.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn