Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z skorupiaków z Chorizo i Rouille. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 47g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, wino, butelkowany sok z małży i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz z ciecierzycy i karczocha z Rouille, Letni gulasz rybny z rouille, oraz Wiosenny Gulasz Z Skorupiaków.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać chorizo i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, często mieszając, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
3
Przenieść na talerz.
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
5
Dodać posiekaną cebulę na patelni i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wino i mielony czosnek i gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Wino
7
Dodać chorizo, sok z małży, pokruszone pomidory i tymianek i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Pomidory
Sok Z Małży
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Tymianek
8
W międzyczasie Wytnij 3-calowy kawałek z bagietki i odetnij skórkę. Zmiękcz kawałek chleba bez skorupy pod bieżącą wodą, a następnie ściśnij, aby usunąć nadmiar wody. W maszynce, puree zmiękczony chleb z majonezem, czerwoną papryką, zmiażdżone ząbki czosnku i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Papryka Czerwona
Majonez
Bagietka
Mielony Pieprz Cayenne
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
9
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
10
Pokrój pozostałą bagietkę na plasterki 1/4 cala i ułóż na blasze do pieczenia. Dusić przez około 3 protokół, obracając raz, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
11
Dodaj krewetki i przegrzebki na patelni i dusić, aż tylko gotowane przez. Wymieszać w 1/2 szklanki rouille i czarny pieprz. Gulasz i pozostały rouille doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Przegrzebki
Krewetki
Sól
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Rozłóż rouille na grzankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Funtów Jeżyn (około
13
Gulasz podawać w płytkich miseczkach, przyozdobionych grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
14
Rekomendacja wina: bogaty, ziemisty ross Prowansji szczególnie dobrze komponuje się z gulaszami ze skorupiaków. # Patrz Domaine Jean Bagnis L ' Estandon Ros