Gulasz z rzepy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz warzywa z rzepy, cukier, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Z Rzepy, Gulasz Z Rzepy, oraz Ziele Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W piekarniku 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Szynkę gotować w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.