Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza z anchois Aioli. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, wino, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Frytki anchois z wędzonym Paprikanem Aioli, Szaszłyki do sałatek greckich z anchois Aioli, oraz Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średnim rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać cebulę, marchew i trzy czwarte czosnku i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 3 protokół. Wymieszać sok z małży, pomidory i ich soki, rozcieńczoną pastę pomidorową, skórkę pomarańczową i 1/2 łyżeczki pasty anchois; doprawić solą i pieprzem. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pasta Anchois
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Skórka Pomarańczowa
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Odrzuć skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
6
Połowę zupy przełożyć do blendera i grubo puree. Przecier z powrotem do zupy w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez z pozostałym czosnkiem i 1 łyżeczką pasty anchois. Sezon aioli z cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Aioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Przywróć zupę do delikatnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Dodaj krewetki i przegrzebki i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10
Podawać zupę w głębokich miseczkach; podaj aioli przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)