Gulasz z owoców morza z anchois Aioli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza z anchois Aioli. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, wino, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Frytki anchois z wędzonym Paprikanem Aioli, Szaszłyki do sałatek greckich z anchois Aioli, oraz Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli.
Instrukcje
W średnim rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać cebulę, marchew i trzy czwarte czosnku i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 3 protokół. Wymieszać sok z małży, pomidory i ich soki, rozcieńczoną pastę pomidorową, skórkę pomarańczową i 1/2 łyżeczki pasty anchois; doprawić solą i pieprzem. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 15 protokół.
Odrzuć skórkę pomarańczową.
Połowę zupy przełożyć do blendera i grubo puree. Przecier z powrotem do zupy w rondlu.
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez z pozostałym czosnkiem i 1 łyżeczką pasty anchois. Sezon aioli z cayenne.
Przywróć zupę do delikatnego wrzenia.
Dodaj krewetki i przegrzebki i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół.
Podawać zupę w głębokich miseczkach; podaj aioli przy stole.