Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise

Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise
Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 519 kalorii, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej szeroki, ciężki garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj 3 zwoje patelni, około 3 łyżki stołowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj czosnek, por, cebulę, seler i zatokę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj gałązki tymianku, skórki pomarańczy i 2 garści natki pietruszki, zachowując posiekaną natkę pietruszki do dekoracji. Wymieszać, aby połączyć przyprawy z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
5
Warzywa Saute 5 do 8 minut, aż pory będą miękkie, ale nadal zielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać wino i wymieszać w ciągu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i pomidory i dobrze wymieszać, aby połączyć. Ułóż pokrojone ryby i przegrzebki wokół patelni. Łyżka zupa bulion nad i wokół owoców morza. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię i gotować 10 do 12 minut, aż ryby i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Rozłóż plastry bagietki na arkuszu ciastek. Zarezerwuj co najmniej 6 plastrów dla rouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Umieść arkusz w piekarniku, aby lekko tostować pokrojony chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Dla rouille, w robocie kuchennym, miejsce 4 ząbki czosnku, odsączone pieczone czerwone papryki, i papryki chile lub płatki chili. Rozerwij 6 kawałków pokrojonej bagietki na kawałki i ułóż wokół miski robota kuchennego. Z gulaszu rybnego, który gotuje, wykradnij chochlę bulionu, około 1/4 szklanki i polej chlebem, aby go zwilżyć. Pulsuj pieprz i chleb razem, a następnie włącz procesor. Strumień w około 1 szklance oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu. Gdy mieszanina jest gładka i dobrze połączone, przenieść do małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gulasz RybnyGulasz Rybny
BagietkaBagietka
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Gdy ryby i przegrzebki są gotowane przez, zorganizować Gotowane Owoce morza w płytkich miseczkach. Wymieszać zupę i kadzi go w dół i nad owocami morza. Uważaj na liście laurowe, łodygi tymianku lub skórki pomarańczy i odrzucaj je, gdy je znajdziesz, podczas podawania gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
13
Udekoruj gulasz pozostałą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
14
Podawać fool-i-ya-baise z tostami, które powinny być rozłożone z rouille i umieścić na powierzchni na misce gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

3calebagietka, skórka przyciętabagietka, skórka przycięta2bagietki, poproś o ich pokrojenie w blacie piekarnibagietki, poproś o ich pokrojenie w blacie piekarni1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki425papryka habaneroczy grube pokrojone pomidory lub pokrojone w kostkęczy grube pokrojone pomidory lub pokrojone w kostkę2(mequite, hikora lub olcha)seler, podzielić wzdłuż, a następnie posiekanyseler, podzielić wzdłuż, a następnie posiekany9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka, dobrej jakości, z zupyrosół z kurczaka, dobrej jakości, z zupy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoper włoski, 1/3 palmykoper włoski, 1/3 palmy1kgsryby, pokrojone na 2-calowe kawałki, takie jak Lucjan czerwony i tilapiaryby, pokrojone na 2-calowe kawałki, takie jak Lucjan czerwony i tilapia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszki, 3 garściposiekana natka pietruszki, 3 garści4goździkiczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry6goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1por, pokrojony wzdłuż, następnie w poprzek, plastry 1/2 cala, następnie umyty i osuszonypor, pokrojony wzdłuż, następnie w poprzek, plastry 1/2 cala, następnie umyty i osuszony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 obroty patelnioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 obroty patelni1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana2skórka pomarańczowa, 3 lub 4-calowe paski, wykonane z obieraczką do warzywskórka pomarańczowa, 3 lub 4-calowe paski, wykonane z obieraczką do warzyw2smallsczerwony pieprz chile, sadzone, lub 1 łyżeczka pokruszone płatki czerwonej paprykiczerwony pieprz chile, sadzone, lub 1 łyżeczka pokruszone płatki czerwonej papryki2pieczona czerwona papryka, słoik jest w porządku, ale poklepać je na suchopieczona czerwona papryka, słoik jest w porządku, ale poklepać je na sucho1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala8trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz12przegrzebki morskie, połówkoweprzegrzebki morskie, połówkowe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z góry, wzięty jak gotujerosół z góry, wzięty jak gotuje1małepęczek świeżego tymianku, gałązki, 4 do 6, pozostawione w całościpęczek świeżego tymianku, gałązki, 4 do 6, pozostawione w całości
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn