Gulasz Z Owoców Morza
Gulasz z owoców morza może być tylko zupą, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 45 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Oscar mayer bekon, krewetki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w 7-qt. stockpot. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać czerwone Sofrito i cebulę na patelnię; gotować 3 min., często mieszając. Wmieszać 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu 10 min.
Dodaj małże; przykryj. Gotować 2 min.
Dodać czerwonego Lucjana; gotować, pod przykryciem, 2 min.
Dodaj krewetki; gotować, pokryte, 4 min. albo aż krewetki będą różowe. Nieotwarte małże należy wyrzucić.