Gulasz z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, wodę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj gulasz z owoców morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś wodę na wolnym ogniu z zarezerwowanymi głowami ryb i kośćmi, marchewką, selerem, pokrojoną cebulą i pieprzem w szerokim ciężkim garnku 6 - do 8-quart, a następnie gotuj na wolnym ogniu, odsłonięty, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wlać wywar przez duże sito do dużej miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. (Będziesz miał około 6 filiżanek zapasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pokrój bagietkę w plastry o grubości 1/2 cala, a następnie ułóż w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec, aż tosty są chrupiące i suche, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Pokroić tyle kałamarnic, aby odmierzyć 1/4 szklanki, następnie wrzucić Pozostałe całe kałamarnice z 3/4 łyżeczki soli i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Z filetów rybnych zdjąć szczypce lub szczypce igłowane, następnie pokroić filety ukośnie na kawałki i posypać 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Pokrojoną cebulę ugotować w oleju z pozostałą 1/2 łyżeczką soli w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj anchois, czosnek, gorące chile, i koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Starty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
5
Dodać posiekaną kalmary i 1/2 szklanki natki pietruszki i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Kałamarnica
6
Dodać wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj 1 szklankę wywaru, następnie ułóż całe kałamarnice w 1 warstwie w garnku, a następnie umieść filety rybne na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Kałamarnica
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Dodaj wystarczającą ilość pozostałego zapasów, aby po prostu przykryć rybę i gotować na umiarkowanym ogniu, odkryte, aż filety są po prostu gotowane przez, 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podajemy gulasz na tostach w płytkich talerzach zupy i posypujemy pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych