Gulasz Z Owoców Morza

Gulasz Z Owoców Morza
Gulasz z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, wodę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj gulasz z owoców morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wodę na wolnym ogniu z zarezerwowanymi głowami ryb i kośćmi, marchewką, selerem, pokrojoną cebulą i pieprzem w szerokim ciężkim garnku 6 - do 8-quart, a następnie gotuj na wolnym ogniu, odsłonięty, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać wywar przez duże sito do dużej miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. (Będziesz miał około 6 filiżanek zapasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój bagietkę w plastry o grubości 1/2 cala, a następnie ułóż w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec, aż tosty są chrupiące i suche, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Pokroić tyle kałamarnic, aby odmierzyć 1/4 szklanki, następnie wrzucić Pozostałe całe kałamarnice z 3/4 łyżeczki soli i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Z filetów rybnych zdjąć szczypce lub szczypce igłowane, następnie pokroić filety ukośnie na kawałki i posypać 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Pokrojoną cebulę ugotować w oleju z pozostałą 1/2 łyżeczką soli w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj anchois, czosnek, gorące chile, i koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
5
Dodać posiekaną kalmary i 1/2 szklanki natki pietruszki i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
KałamarnicaKałamarnica
6
Dodać wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj 1 szklankę wywaru, następnie ułóż całe kałamarnice w 1 warstwie w garnku, a następnie umieść filety rybne na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
KałamarnicaKałamarnica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj wystarczającą ilość pozostałego zapasów, aby po prostu przykryć rybę i gotować na umiarkowanym ogniu, odkryte, aż filety są po prostu gotowane przez, 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podajemy gulasz na tostach w płytkich talerzach zupy i posypujemy pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn