Gulasz z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, wodę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj gulasz z owoców morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś wodę na wolnym ogniu z zarezerwowanymi głowami ryb i kośćmi, marchewką, selerem, pokrojoną cebulą i pieprzem w szerokim ciężkim garnku 6 - do 8-quart, a następnie gotuj na wolnym ogniu, odsłonięty, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wlać wywar przez duże sito do dużej miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. (Będziesz miał około 6 filiżanek zapasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrój bagietkę w plastry o grubości 1/2 cala, a następnie ułóż w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec, aż tosty są chrupiące i suche, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Pokroić tyle kałamarnic, aby odmierzyć 1/4 szklanki, następnie wrzucić Pozostałe całe kałamarnice z 3/4 łyżeczki soli i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Z filetów rybnych zdjąć szczypce lub szczypce igłowane, następnie pokroić filety ukośnie na kawałki i posypać 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Pokrojoną cebulę ugotować w oleju z pozostałą 1/2 łyżeczką soli w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj anchois, czosnek, gorące chile, i koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Starty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
5
Dodać posiekaną kalmary i 1/2 szklanki natki pietruszki i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kałamarnica
6
Dodać wino i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj 1 szklankę wywaru, następnie ułóż całe kałamarnice w 1 warstwie w garnku, a następnie umieść filety rybne na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Kałamarnica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Dodaj wystarczającą ilość pozostałego zapasów, aby po prostu przykryć rybę i gotować na umiarkowanym ogniu, odkryte, aż filety są po prostu gotowane przez, 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podajemy gulasz na tostach w płytkich talerzach zupy i posypujemy pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych