Gulasz Z Ostryg Rodziny Dovel

Gulasz Z Ostryg Rodziny Dovel
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna, przyjazna fodmapowi i pescatariańska? Gulasz z ostryg rodziny Dovel może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz masło, pół na pół, ostrygi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odsączone ostrygi ugotować na maśle na średnim ogniu, aż do rozgrzania. Wymieszać w pół na pół i doprowadzić do lekkiego duszenia. Zmniejszyć ogień i od czasu do czasu mieszać, aby zapobiec gotowaniu lub przypaleniu dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn