Gulasz z ogonów wołowych po hiszpańsku

Gulasz z ogonów wołowych po hiszpańsku
Jeśli masz około 4 godzin i 25 minut do spędzenia w kuchni, gulasz z ogonów wołowych w stylu hiszpańskim może być znakomitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 5,18 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 54 g białka , 71 g tłuszczu i łącznie 1027 kalorii . Jest idealny na zimę . Udaj się do sklepu i kup liście laurowe, oliwę z oliwek, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Ten przepis z Allrecipes ma 101 fanów. To drogi przepis dla fanów europejskiego jedzenia. Wielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 89% , co jest świetne. Podobne przepisy obejmują duszony ogon wołowy , ragout z ogonów wołowych i duszony w czerwonym winie ogon wołowy .

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnio-wysokim ogniu, aż zacznie dymić. Podsmaż ogon wołowy partiami i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj do garnka cebulę, czosnek i paprykę; smaż, cały czas mieszając, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wlać białe wino, zagotować i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4
Dodaj zrumieniony ogon wołowy, bulion wołowy, czekoladę i liście laurowe. Ponownie zagotuj, następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
OxtailOxtail
5
Doprawić solą i papryką, dodać marchewkę, odstawić i gotować na wolnym ogniu, aż marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn