Gulasz z kurczaka z Teramo: Pollo Canzanese
Gulasz z kurczaka z Teramo: Pollo Canzanese jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób lubiło tę zupę. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, wino, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Pollo Guisado (Gulasz Z Kurczaka), GULASZ Z KURCZAKA (POLLO SUDADO), oraz Kurczak Canzanese.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w dużej misce i doprawić solą.
Dodać zimną wodę do przykrycia i odstawić na 30 minut.
Kurczaka odcedzić, opłukać i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Umieść w dużym holenderskim piekarniku lub ognioodpornej zapiekance i dodaj szałwię, liście laurowe, czosnek, goździki, rozmaryn, ziarna pieprzu, czerwoną paprykę, prosciutto i wino. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 35 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak będzie prawie miękki.
Zdjąć pokrywę i gotować, aby zmniejszyć sos o połowę i brązowy kurczaka, o 15 protokół.
W razie potrzeby dodaj wino lub wodę, aby nie wyschnąć patelni.
Podawać, przyozdobione natką pietruszki.