Gulasz z kurczaka z papryką i ananasem

Gulasz z kurczaka z papryką i ananasem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, rosół z kurczaka, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe Teriyaki z czerwoną papryką i ananasem w wolnej kuchence, Kurczak ananasowy wolno gotowany, oraz Powolny Kuchenka Ananas Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ananasa, skrobi kukurydzianej i papryki w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin (lub wysokie ustawienie ciepła 3 do 4 godzin) lub aż warzywa są miękkie i kurczak nie jest już różowy w środku.
Wymieszaj zarezerwowany sok ananasowy i skrobię kukurydzianą do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo mieszaj do mieszanki kurczaka. Wymieszać z ananasem i papryką.
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż lekko zgęstnieje. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.