Gulasz z kurczaka z marchewką i porami

Gulasz z kurczaka z marchewką i porami
Gulasz z kurczaka z marchewką i porem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 680 kalorii, 60g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bagietki do przejścia przy stole, stek z szynki, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Przyprawiony gulasz z kurczaka z marchewką, Przyprawiony gulasz z kurczaka z marchewką, oraz Gulasz z kurczaka z marchewką, ciecierzycą i rodzynkami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać dużą głęboką patelnię lub holenderski piekarnik na średnim ogniu z EVOO. Kurczaka brązowo w partiach i wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj szynkę do brązowego, a następnie usuń na talerz. Zmniejsz trochę ogień, dodaj masło, a gdy się spieni, dodaj marchew, liść laurowy i trochę soli i pieprzu. Gotować częściowo pod przykryciem przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Dodać wino, aby odgazować patelnię, następnie dodać czosnek i pory, gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wywar, a następnie wróć kurczaka i szynkę do garnka. Dusić częściowo pokryte gotować i połączyć smaki, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Całkowicie schłodzić i przechowywać w lodówce do przygotowania posiłku.
8
Aby podać, podgrzej na średnim ogniu, wymieszaj zioła i sok z cytryny. Podaj chleb przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn