Gulasz z kurczaka z klasycznymi pierogami

Gulasz z kurczaka z klasycznymi pierogami
Gulasz z kurczaka z klasycznymi pierogami to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka kurczaka, skrócenie, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klasyczny kurczak i pierogi, Klasyczny kurczak i pierogi, oraz Gulasz z kurczaka i pierogi.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj seler, marchew i cebulę; gotuj, często mieszając, do miękkości. Wymieszać z kurczakiem, pieprzem i 6 szklankami bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
SelerSeler
PieprzPieprz
BulionBulion
CebulaCebula
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
4
W międzyczasie umieść mąkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj 1/2 bulionu szklanki; mieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
7
Ciasto upuść przez łyżki stołowe na kurczaka lub warzywa w gotującym się gulaszu. Przykryć; gotować na średnim ogniu 10-15 minut lub aż pierogi będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
CiastoCiasto
GulaszGulasz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn