Gulasz z kurczaka mamy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz jagnięcy mojej mamy, Mama ' s Chicken Pot Pie, oraz Rosół mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 14 składników w dużej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na wysokim ogniu przez 4 godziny lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej i grochu do powolnego gotowania; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie dodatkowe 30 protokół.