Gulasz z kurczaka mamy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz jagnięcy mojej mamy, Mama ' s Chicken Pot Pie, oraz Rosół mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 14 składników w dużej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na wysokim ogniu przez 4 godziny lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej i grochu do powolnego gotowania; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie dodatkowe 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali