Gulasz z kurczaka i warzyw
Gulasz z kurczaka i warzyw może być tylko zupa szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka kukurydzy, cukru, skórki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Warzywny Gulasz Z Kurczaka, Gulasz z warzyw i kurczaka, oraz Gulasz z kurczaka i warzyw.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka, cebulę i seler i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż kurczak będzie miękki.
Wyjąć kurczaka z patelni i lekko ostudzić.
Usuń kurczaka z kości, odrzucając kości; shred kurczaka.
Dodać kukurydzę, następne 9 składników i kurczaka do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż ziarna będą miękkie.