Gulasz Z Kurczaka Cacciatore
Gulasz z kurczaka Cacciatore może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka grzybów, pieprz, świeżo parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Cacciatore, Kurczak Cacciatore, oraz Kurczak cacciatore.
Instrukcje
Wlać olej do dużego holenderskiego piekarnika. Brązowy kurczak w gorącym oleju na średnim ogniu 4 minuty z każdej strony; przenieść kurczaka na talerz.
Podsmażyć cebulę, marchew, zielony pieprz, i czosnek w holenderskim piekarniku 5 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby; gotować, często mieszając, 3 minuty.
Dodaj kurczaka, bulion z kurczaka i następne 8 składników. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Dodaj spaghetti, i gotować, pod przykryciem, 12 więcej minut. Odrzuć liście laurowe.
Posypać gulaszem z parmezanem.
Podawać z grzankami ziołowymi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.