Gulasz z kiełbasą i fasolą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z pieca holenderskiego z kiełbasą i fasolą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 622 kalorie, 25g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, liście rozmarynu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim, oraz Holenderska Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Przygotować ogień zgodnie z instrukcją poniżej.
Wymieszać składniki z wyjątkiem oregano z 3/4 szklanki wody w 4-do 6-qt. żeliwny piec holenderski camp. Kryć się.
Ułóż węgle do gotowania na dole i gotuj, sprawdzając garnek i mieszając co 10 do 15 minut, i dodając więcej wody, jeśli gulasz wyschnie, aż papryka zmięknie i kiełbaski pęcznieją, 30 do 45 minut.
Podawać z oregano posypane na wierzchu.
Jak korzystać z holenderskiego piekarnika
Przygotować ogień. Jeśli rozpala się ognisko, przesuń duże kawałki wciąż palącego się drewna na bok i wyrównaj gorące węgle, aby dopasować je do rozmiaru holenderskiego pieca. Jeśli pole namiotowe nie pozwala na pożary drewna, Spal 50 brykietów węgla drzewnego, aż będą w większości szare, 10 do 15 minut i rozłóż na równą warstwę wielkości holenderskiego pieca.
Ustaw piekarnik. W przypadku wielu przepisów wystarczy ustawić holenderski piekarnik na gorących węglach ("dolne gotowanie na gorąco"). Ale są chwile, kiedy musisz podgrzać zarówno górną, jak i dolną część piekarnika. Wystarczy zeskrobać około połowy węgli na bok, a resztę ułożyć w okręgu wielkości zewnętrznej krawędzi piekarnika holenderskiego. Ustaw piekarnik na górze koła węgli, a następnie ułóż resztę węgli na wierzchu pokrywy.
Zacznij gotować. Od czasu do czasu podnieś pokrywę piekarnika holenderskiego, aby sprawdzić Jedzenie i temperaturę. Aby zmniejszyć ciepło, zeskrobać trochę paliwa. Aby zwiększyć ciepło lub gotować dłużej niż 45 minut, co 30 minut dodawaj 6 do 10 nowych brykietów lub więcej żaru (z tego wciąż palącego się drewna, które przeniosłeś na bok paleniska).