Gulasz z kiełbasą i fasolą

Gulasz z kiełbasą i fasolą
Gulasz z kiełbasą i fasolą jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz piersi z kurczaka, spektakularne fasola Północna, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Gulasz z kiełbasą i czerwoną fasolą, Gulasz z fasolą i kiełbasą, oraz Gulasz z kiełbasą i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Kurczak gotować na patelni 3 do 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz cebuli. Gotować odkryte na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie jest już różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszać z cebulą. Gotować od 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn