Gulasz Z Kapusty Wegetariańskiej

Gulasz Z Kapusty Wegetariańskiej
Wegetariański gulasz z kapusty może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka tymianku, marchew, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wegetariańskie Roladki Z Kapusty, Wegetariańskie Roladki Z Kapusty, oraz Okonomiyaki Wegetariańskie (naleśniki z kapustą japońską) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w holenderskim piekarniku.Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 30 minut.Zmieniaj przepis, dodając cukinię, grzyby lub kukurydzę.Zgłoś poprawkę
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Magazyn