Gulasz Z Kapusty Indyka
Gulasz z kapusty indyka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 20g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,64 USD za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, kapusty, pomidorów w puszkach i mielonego indyka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Z Kapusty Indyka, Gulasz Z Kapusty Ww, oraz Gulasz Z Kapusty.
Instrukcje
Gotuj indyka, cebulę i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości warzyw.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon]()
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty figi, śliwki i maliny o złożoności i zrównoważeniu w ciele.