Gulasz Z Kapusty
Gulasz z kapusty to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 1g tłuszczu i w sumie 140 kalorii. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, sól, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Kapusty, Gulasz Z Kapusty, oraz Gulasz Z Kapusty Amiszów dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka. Dodaj kapustę, duszone pomidory, fasolę, pokrojone w kostkę pomidory, keczup, chili w proszku, oregano, pieprz i sól. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości kapusty.
W razie potrzeby podawać ze śmietaną i serem.