Gulasz z kaczki w czerwonym winie

Gulasz z kaczki w czerwonym winie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z kaczki w czerwonym winie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 235g tłuszczu, oraz w sumie 2539 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, żeberka selera, jagody jałowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Kaczka Ze Śliwkami W Czerwonym Winie, Pappardelle z czerwonym winem-duszona Kaczka, oraz Pieczone Udka Kaczki Z Sosem Z Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
Wyjmij nogi z kaczek i pokrój je na podudzia i uda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
KaczkiKaczki
2
Usuń całe piersi na kości. Podziel każdą pierś w dół centrum, a następnie przeciąć piersi na pół w poprzek przez kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
3
Odciąć i wyrzucić jak najwięcej tłuszczu z tuszy. Pokroić kości pleców i szyi na 2 lub 3 kawałki. Kawałki kaczki i zarezerwowane kości doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cała KaczkaCała Kaczka
4
Ułóż kawałki kaczki i kości w dużej, głębokiej patelni ze stali nierdzewnej. Rozsypać szalotki, marchew, żółtą cebulę, seler, pieprz, jagody jałowca, liście laurowe i 8 gałązek tymianku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Cebula żółtaCebula żółta
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać czerwone wino na mięso i kości, przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc. Kaczkę i kości obrócić kilka razy w marynacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Cała KaczkaCała Kaczka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Usunąć kawałki kaczki i kości z marynaty i osuszyć. Odcedzić marynatę w durszlaku; zachować płyn i warzywa oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać odsączone warzywa i główkę czosnku, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż płyn odparuje i warzywa zaczną brązowieć. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, często mieszając, aż warzywa będą równomiernie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10
Zdjąć z ognia.
11
Do zapiekanki włożyć całą kaczkę i dodać koncentrat pomidorowy, mieszając do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cała KaczkaCała Kaczka
12
Posypać pozostałymi 2 łyżkami mąki i wymieszać do lekko brązowej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
13
Dodaj warzywa z patelni i zarezerwowane marynaty i doprowadzić do duszenia. Przykryć okrągłym papierem do pieczenia i pokrywką i dusić w piekarniku przez 1 1/4 godziny; odtłuścić tłuszcz co około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Tymczasem w małym rondlu połącz cebulę cipolline z bulionem z kurczaka, cukrem, 1 łyżką masła i pozostałą gałązką tymianku i ząbkiem czosnku. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć okrągłym pergaminem i dusić na małym ogniu, aż cebula będzie miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Zdjąć z ognia.
16
Wlać 2 cale wody do małego rondla, dodać boczek i doprowadzić do wrzenia; odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
17
Na dużej patelni roztopić pozostałą 1 łyżkę masła na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Dodać boczek i gotować, podrzucając, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
19
Dodać kurki, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 8 protokół; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
20
Kiedy kaczka jest gotowa, przenieś pałeczki, uda i piersi do miski do serwowania. Odcedzić zawartość zapiekanki przez Gruboziarnisty sitko ustawione nad dużą miską, naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynu; wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz z sosu z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn