Gulasz Z Jajek Wielkanocnych
Gulasz z jajek wielkanocnych może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 533 kalorie, 32G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, ostry ser cheddar, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i zielony pieprz, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół; wymieszać szynkę, i gotować, aż szynka jest gorąca, o 1 więcej minut.
Przełożyć do miski i odstawić. Roztopić 1 więcej łyżka masła w patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać grzyby, dopóki nie zrezygnują z ich cieczy i zaczął brązowieć, o 10 protokół.
Dodać gotowane grzyby do mieszanki szynki.
2 łyżki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z mąką, solą i czarnym pieprzem. Gotuj i mieszaj, aż mąka lekko rozjaśni kolor, około 1 minuty; stopniowo ubijaj mleko i gotuj, aż zgęstnieje, stale ubijając. Nie gotować.
Wymieszać z serem Cheddar i mieszać, aż ser się rozpuści. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować sos przez około 10 więcej minut.
Wszystkie soki z szynki i mieszanki grzybowej odsączyć i wymieszać z sosem; wymieszać z posiekanymi ugotowanymi na twardo jajkami. Doprowadzić mieszaninę z powrotem na wolnym ogniu, i służyć na tosty angielskie babeczki.