Irlandzki gulasz jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 641 kalorii, 48g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.21 za porcję. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1933 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, oraz Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku.
Instrukcje
1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Włożyć jagnięcinę, sól, pieprz i mąkę do dużej miski. Wrzucić do płaszcza mięsa równomiernie. Brązowe mięso na patelni z tłuszczem boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Mięso przekładamy do garnka (na patelni zostawiamy 1/4 szklanki tłuszczu).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj czosnek i żółtą cebulę i saute aż cebula zaczyna się złoty. Rozpalić patelnię z 1/2 szklanki wody i dodać mieszaninę czosnku cebuli do garnka z kawałkami boczku, bulion wołowy i cukier. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Bulion Wołowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj marchew, cebulę, ziemniaki, tymianek, liście laurowe i wino do garnka. Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 20 minut, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji