Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku
Irlandzki gulasz jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 641 kalorii, 48g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.21 za porcję. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, bulion wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1933 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, oraz Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Włożyć jagnięcinę, sól, pieprz i mąkę do dużej miski. Wrzucić do płaszcza mięsa równomiernie. Brązowe mięso na patelni z tłuszczem boczku.
Mięso przekładamy do garnka (na patelni zostawiamy 1/4 szklanki tłuszczu).
Dodaj czosnek i żółtą cebulę i saute aż cebula zaczyna się złoty. Rozpalić patelnię z 1/2 szklanki wody i dodać mieszaninę czosnku cebuli do garnka z kawałkami boczku, bulion wołowy i cukier. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Dodaj marchew, cebulę, ziemniaki, tymianek, liście laurowe i wino do garnka. Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 20 minut, aż warzywa będą miękkie.