Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku
Irish Lamb gulasz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 208 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jeśli masz nogę mięsa jagnięcego, sól i mielony pieprz, mielony tymianek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku, oraz Gulasz Z Jagnięciny Po Irlandzku.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Kawałki jagnięciny solą i pieprzem. W dużym piecu holenderskim żaroodporne, podsmażyć mięso w obu olejach, aż rumiane ze wszystkich stron.
Mięso wyjąć z holenderskiego pieca i odstawić.
W tym samym holenderskim piekarniku, podsmażyć seler, por i cebulę, aż kuleją, o 3 protokół.
Dodać kapustę, doprawić kolendrą i tymiankiem i dodać pomidory. Zwróć mięso do holenderskiego pieca.
Dodać bulion wołowy, przykryć i piec, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 2 godziny.