Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku

Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku
Przepis Grecki gulasz jagnięcy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.91 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 32 fanów. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku, Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku, oraz Grecki Gulasz Jagnięcy Z Fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Do największego rondla lub zapiekanki masz, że pójdzie do piekarnika, wlać 3 łyżki oleju. Mięso brązowo w partiach na dużym ogniu i wyjąć łyżką szczelinową na pobliski talerz. Możesz potrzebować więcej oleju, jak to zrobić. Cebula na pewno będzie go potrzebować, więc wlać pozostały olej lub dodać więcej, dodać cebulę, posypując je odrobiną soli i gotować, aż będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Dodaj czosnek, seler, tymianek i oregano. Po kilku minutach, gdy zapach czosnku wafts up, usunąć połowę mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj mięso do mieszaniny na patelni, przykryj pozostałą połówką, dodaj liście laurowe, marchew, pomidory, wywar i wino. Używam dużej, ale płaskiej zapiekanki i ta ilość płynu pokrywa mięso, ale jeśli okaże się, że potrzebujesz więcej płynu, dodaj wodę-chcesz dużo płynu, ponieważ w końcu będziesz gotować w nim makaron. Doprowadzić do wrzenia, usunąć szumowiny i niech bańki na około 3 protokół. Następnie przykryć, przenieść do piekarnika i piec przez około 2 do 2 1/2 godziny, lub gotować na bardzo małym ogniu. Mięso powinno być miękkie i ulegające.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Usuń marchewkę (i jedz, gotuj) i liście laurowe, jeśli chcesz, i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Oczywiście możesz teraz przejść do ostatniego etapu, ale zakładam, że tego nie zrobisz. W takim przypadku pozostaw gulasz do ostygnięcia i trzymaj go w lodówce, aż będziesz chciał. Odtłuść tłuszcz z góry i pamiętaj, aby wyjąć go z lodówki na dobre 1 do 2 godzin przed ponownym ugotowaniem. Można podgrzać to w piekarniku, ale ponieważ makaron zostanie wstawiony do pieca, mam tendencję do podgrzewania go tam. Upewnij się, że gulasz jest gorący. Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Gdy się zagotuje, dodaj sól, a następnie makaron. Gotować, aż to prawie, ale nie całkiem gotowane; to powinno mieć jeszcze kilka minut, aby przejść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Następnie odcedzić makaron i dodać go szybko do bulgoczących soków w zapiekance, upewniając się najpierw, że jest wystarczająco dużo bulgoczących soków. Nie chcesz utopić mięsa, ale chcesz tyle, żeby makaron był przykryty. Oczywiście makaron wchłonie część płynu po zakończeniu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
W ciągu kilku minut makaron należy ugotować. Pokruszyć trochę fety i umieścić w misce z posiekaną natką pietruszki, oregano lub bazylii. Wymieszać, aby połączyć, a następnie pozostawić z nią łyżkę, aby ludzie mogli posypać serem ziołowym na gulaszu, jak chcą. Dusić gulasz w płytkich miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia68
Magazyn