Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem

Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem
Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 389 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka bazylii, sos pomidorowy, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orkisz, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Orkiszowe Czekoladowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem (farro), Libański gulasz z jagnięciną i fasolą, oraz Gulasz jagnięcy z zielonymi Chili, kolendrą i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wodę i 7 kolejnych składników (woda przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż jagnięcina będzie miękka. Wyrzucić liść laurowy; porcje posypać równomiernie bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn