Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 389 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka bazylii, sos pomidorowy, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orkisz, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Orkiszowe Czekoladowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem (farro), Libański gulasz z jagnięciną i fasolą, oraz Gulasz jagnięcy z zielonymi Chili, kolendrą i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać jagnięcinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 8 protokół, często mieszając.
Dodać wodę i 7 kolejnych składników (woda przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż jagnięcina będzie miękka. Wyrzucić liść laurowy; porcje posypać równomiernie bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm