Gulasz z jagnięciny i szparagów
Gulasz z jagnięciny i szparagów to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pasty pomidorowej, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Dodać jagnięcinę, sól, pieprz, i kurkuma; gotować i mieszać, aż jagnięcina nie jest już różowy Na Zewnątrz, o 3 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, wodę i czosnek. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i dusić, aż jagnięcina będzie miękka, o 25 protokół.
Gdy jagnięcina będzie miękka, wymieszaj szparagi i kontynuuj gotowanie, aż szparagi będą miękkie, około 3 minut.