Gulasz z jagnięciny i szparagów

Gulasz z jagnięciny i szparagów
Gulasz z jagnięciny i szparagów to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pasty pomidorowej, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Dodać jagnięcinę, sól, pieprz, i kurkuma; gotować i mieszać, aż jagnięcina nie jest już różowy Na Zewnątrz, o 3 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, wodę i czosnek. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i dusić, aż jagnięcina będzie miękka, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
KurkumaKurkuma
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
3
Gdy jagnięcina będzie miękka, wymieszaj szparagi i kontynuuj gotowanie, aż szparagi będą miękkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia65
Magazyn