Gulasz z indyka i squasha może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, ziemniaki o czerwonej skórze, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przyprawiony Gulasz Z Meksykańskiego Squasha, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić indyka na kawałki 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Posypać kminkiem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać tymianek, następnie dodać indyka i gotować, aż rumiane z jednej strony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Wymieszać w 5 filiżanek gorącej wody, ziemniaki, dyni, cukinia, salsa i tostadas (tostadas rozpuści i pomoże zagęścić bulion). Przykryć i doprowadzić do wrzenia, a następnie odkryć i zmniejszyć do gotować. Gotować, aż warzywa będą miękkie i indyk jest po prostu gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Tostadas
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.