Gulasz z Hominy i jagnięciny Hopi
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hopi Hominy i gulasz jagnięcy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczony bulion z kurczaka, chili, hominy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz wieprzowo-Hominowy, Jaskier-Gulasz Z Hominy, oraz Gulasz wieprzowo-Hominowy.
Instrukcje
Jagnięcinę opłukać i pokroić na 1-calowe kawałki. Umieścić mięso w 5-do 6-quart patelni i dodać hominy, bulion, i chili.
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 1 3/4 do 2 godzin. Odtłuścić tłuszcz z patelni i wyrzucić. Doprawić do smaku solą i pieprzem; kadzi do misek.