Gulasz z homara z pomidorami i papryką to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, żywe homary, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz z ciecierzycy z bakłażanami, pomidorami i papryką, Homar z czerwonymi i żółtymi pomidorami, oraz Gulasz Z Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pracując partiami i używając szczypiec, obniż homary do dużej puli szybko gotującej się wody. Gotować 5 minut. Używając szczypiec, przenieś homary na talerz. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
Szczypce
2
Pracując nad misą, aby złapać soki z homarów i używając nożyc kuchennych, wyciąć ogony z homarów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przetnij każdy ogon na 3 rundy. Podziel otwarte głowy i ciała homara; Usuń tomalley (Zielona wątroba) i rezerwy (łącznie około 2 łyżki stołowe). Podziel każdy duży pazur na 2 kawałki, przecinając 1 stronę, aby łatwo usunąć mięso z pazurów. Odstawić kawałki homara i soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Wątroba
Mięso
4
Rozgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
5
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 70 dolarów za butelkę.