Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Frogmore. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 824 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zapas homara, ząbki czosnku, przyprawę old bay i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Frogmore, Good Ole ' Southern Frogmore Stew, oraz Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić duży garnek na średnim ogniu do gorąca, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać oliwę z oliwek, pory, i seler i gotować, aż tylko przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Seler
Por
3
Dodaj pomidory, czosnek i tymianek i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie pachnący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Tymianek
4
Dodaj białe wino i pozwól mu zmniejszyć o około połowę.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Białe
5
Dodaj starą Zatokę, sok pomidorowy, wywar rybny, ziemniaki, kukurydzę, kiełbasę, cytrynę i 1/2 łyżeczki soli i gotuj przez 5 minut. W międzyczasie przyprawić krewetki 1/2 łyżeczki soli i odstawić krewetki na bok.3 zmniejsz ciepło do średnio niskiego, dodaj krewetki i przykryj szczelną pokrywką. Gotować, aż krewetki są gotowane przez i nie są już przezroczyste, o 5 protokół.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomidorowy
Stado Ryb
Ziemniak
Kiełbasa
Krewetki
Cytryna
Kukurydza
Sól
6
Dodać rukolę, pietruszkę, masło i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i wymieszać do połączenia. Gotować, aż masło stopi się i rukola jest po prostu zwiędła, o 1 minutę więcej. Smak i doprawić dodatkową solą według uznania. Gulasz pokroić w 6 miseczek i podawać z kromką pieczywa z grilla.