Gulasz Z Frogmore

Gulasz Z Frogmore
Gulasz z Frogmore może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 824 kalorii, 52g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz old bay przyprawy, łodygi selera, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Z Frogmore, Gulasz Z Frogmore, oraz Good Ole ' Southern Frogmore Stew dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić duży garnek na średnim ogniu do gorąca, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać oliwę z oliwek, pory, i seler i gotować, aż tylko przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj pomidory, czosnek i tymianek i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie pachnący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj białe wino i pozwól mu zmniejszyć o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
5
Dodaj starą Zatokę, sok pomidorowy, wywar rybny, ziemniaki, kukurydzę, kiełbasę, cytrynę i 1/2 łyżeczki soli i gotuj przez 5 minut. W międzyczasie przyprawić krewetki 1/2 łyżeczki soli i odstawić krewetki na bok.Zmniejsz ciepło do średnio niskiego, dodaj krewetki i przykryj szczelną pokrywką. Gotować, aż krewetki są gotowane przez i nie są już przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Stado RybStado Ryb
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać rukolę, pietruszkę, masło i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i wymieszać do połączenia. Gotować, aż masło stopi się i rukola jest po prostu zwiędła, o 1 minutę więcej. Smak i doprawić dodatkową solą według uznania. Gulasz pokroić w 6 miseczek i podawać z kromką pieczywa z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla

Składniki

454papryka habanerokiełbasa andouille, pokrojona w plastry 1/2 calakiełbasa andouille, pokrojona w plastry 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerukola grubo posiekanarukola grubo posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno pokrojone łodygi selera z liśćmi (użyj delikatnych wewnętrznych łodyg)drobno pokrojone łodygi selera z liśćmi (użyj delikatnych wewnętrznych łodyg)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino3kłosy kukurydza, shucked i pokroić w poprzek na 4 kawałkikłosy kukurydza, shucked i pokroić w poprzek na 4 kawałki1Spód: okruszki z herbatników grahamświeże liście tymianku, grubo posiekaneświeże liście tymianku, grubo posiekane21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2warzywo (np. szpinak)sól koszerna, plus więcej w razie potrzebysól koszerna, plus więcej w razie potrzeby1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone pory, tylko białe częścicienko pokrojone pory, tylko białe części4Lemon rounds, plastry 1/8 cala grubościLemon rounds, plastry 1/8 cala grubości1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoPrzyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia62 łyżki roztopionego masłagrillowany lub smażony na patelni chleb wiejski natarty czosnkiem, do serwowaniagrillowany lub smażony na patelni chleb wiejski natarty czosnkiem, do serwowania1porcja startego parmezanugrubo posiekana natka pietruszki włoskiejgrubo posiekana natka pietruszki włoskiej9młode ziemniaki wielkości piłki golfowej, gotowane w osolonej wodzie, aż będą miękkie, a następnie osuszonemłode ziemniaki wielkości piłki golfowej, gotowane w osolonej wodzie, aż będą miękkie, a następnie osuszone680papryka habaneroświeże krewetki duże, bez głowy, obrane, ale z nienaruszonym końcem skorupy ogonaświeże krewetki duże, bez głowy, obrane, ale z nienaruszonym końcem skorupy ogona7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapasy ryb, krewetek lub homarów (sok z małży działa w szczypcie)zapasy ryb, krewetek lub homarów (sok z małży działa w szczypcie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekane świeże pomidorygrubo posiekane świeże pomidory2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone (1/4 patyczka)masło niesolone (1/4 patyczka)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn