Gulasz Z Dorsza I Kapusty
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz z dorsza i kapusty może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 1500 kalorii, 76g białka, oraz 82g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, dorsz, sok z małży, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Gulasz z dorsza i kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek smażyć na patelni z sosem 4 1/2 qt (lub większym), aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Dodaj cebulę do kapiących i smażyć na złoty kolor.
Dodać sok z małży i ziemniaki, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie.
Dodaj kapustę i gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu, aż ryba stanie się nieprzezroczysta.
Dodaj śmietanę, boczek, szczypiorek, sól i biały pieprz i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.