Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu

Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu
Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka fasoli, śmietany, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantny gulasz z Czarnej Fasoli, Hominy i jarmużu, Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy, oraz Czarna fasola i Hominy Succotash z grillowanymi grzybami Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść Poblano chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 7 minut z każdej strony lub do poczernienia i zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
4
Odstawić na 15 minut. Chiles obrać; przeciąć na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i błony; grubo posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
5
Podczas Poblano chiles pieczeń, umieścić Tomatillo w robocie kuchennym, i procesu, aż gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
9
Dodać czosnek i kminek; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
KminekKminek
10
Dodać pomidory, bulion i kolejne 4 składniki( przez jarmuż); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
WarzywaWarzywa
BulionBulion
JarmużJarmuż
11
Dodać pieczone poblanos i hominy; gotować przez 2 minuty lub do ogrzania przez. Kadzi do każdej z 4 płytkich misek; wierzch równomiernie z kwaśną śmietaną i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
SerSer
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
12
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia98
Magazyn